About Us

We make it easy for destinations to take advantage of their nearby lakes and seas and be able to offer visitors memorable nature experiences.

Through our tech we enable unmanned rental loctions. Looking with integrated booking system, we give our customers the opportunity for a new revenue stream that requires very little work.

Mobirise

Doesn't this look nice! (team picture coming soon..)

Gokaya får destinationer att växa genom att göra det enklare för människor att uppleva våra svenska vatten

Enkelt
Det ska alltid vara enkelt att ha med oss att göra. En kund ska snabbt förstå vilka vi är, vad vi erbjuder och hur det kan gynna deras verksamhet eller destination. Steget att gå med ska kännas litet och självklart.
En konsument ska på första försöket kunna gå in på webben, boka en kanot, plocka ut och lämna tillbaka den. Det ska inte vara svårare än att beställa mat eller boka en taxi på nätet.

Passionerat
Vi älskar paddlingen, vattnet, naturen – och det ska genomsyra allt vi gör. Från att vår utrustning håller samma höga kvalité som de inbitna entusiasternas. Till att vi gärna berättar om våra egna smultronställen och tipsar om hur man blir en bättre paddlare.
Genom att alliera oss med likasinnade kan vi bli en naturlig del av den svenska frilufts-communityn.

Hållbart
Hela vår verksamhet sker på naturens villkor, därför ska vi göra allt vi kan för att värna om den. 
Med Gokaya kan vi uppmuntra människor att semestra i Sverige och passa på att utbilda om hur vi bäst bevarar våra svenska vatten. 

Om oss

Vi gör det enkelt för destinationer att ta tillvara på sina närliggande sjöar och hav och kunna erbjuda besökare minnesvärda naturupplevelser.
 
Genom obemannade uthyrningsstationer och ett integrerat bokningssystem ger vi våra kunder möjligheten till en ny intäktsström som kräver väldigt lite arbete.  

Follow Us

Built with Mobirise creator